Like FB SMATS KB

Sunday, October 10, 2010

Jamuan Syawal Staff & Family Day 'Santai Bowling'


Sudah menjadi kebiasaan rakyat Malaysia yang berbilang kaum untuk mengadakan jamuan mahu pun rumah terbuka apabila sesuatu perayaan besar di sambut. SMATS juga tidak ketinggalan untuk mengadakan jamuan makan secara sederhana khas untuk semua guru-guru dan kakitangannya pada hari Jumaat yang lalu [8/10/10]. Jamuan tersebut diadakan semperna di bulan Syawal dan juga bagi meraikan semua guru dan kakitangan yang telah selesai menjalani ibadah berpuasa sunat 6 hari di bulan Syawal.
Pihak penganjur ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada penyumbang-penyumbang juadah untuk program ini.

Sesudah majlis jamuan makan, Kelab Guru & Kakitangan pula meneruskan programnya pada hari berikutnya; Sabtu 9 Oktober 2010 dengan mengadakan Hari Keluarga yang bertemakan 'Santai Bowling @ 1B'. Hampir 30 orang guru dan juga kakitangan SMATS yang telah hadir bagi memeriahkan Hari Keluarga ini. Sebahagian besar yang telah berkeluarga telah membawa bersama isteri dan juga anak-anak mereka untuk menghangatkan lagi pertandingan bowling ini.

Pertandingan ini disertai oleh 3 orang untuk setiap kumpulan dengan cabutan undi. Setelah selesai 2 set pertandingan, keputusan yang untuk kumpulan terbaik dengan jatuhan pin sebanyak 582 pin adalah Kumpulan Ustaz Shamsul, Cg Sharul dan En. Amran. Manakala untuk kategori individu pula johan keseluruhan adalah milik Cg. Sharul dengan 224 jatuhan pin.

Jutaan penghargaan dan terima kasih kepada pihak AJK Kelab Guru & Staff di atas usaha dan kejayaan mengadakan hari keluarga ' Santai Bowling @ 1B' disamping menyediakan sarapan pagi serta makanan ringan untuk semua peserta. [ Sila ke Album Gambar untuk gambar-gambar aktiviti].

Keputusan penuh pertandingan adalah seperti berikut:

Kumpulan 3 Lane 15 : Johan - 582 pin [ Shamsul, Amran, Sharul]

Kumpulan 1 Lane 13 : Ke-2 - 521 pin [ Ruslee, Nasbi, Rasidah ]

Kumpulan 2 Lane 14 : Ke-3 - 500 pin [ Nurul, Nani, Anas ]

Saguhati

1. Kumpulan 8 Lane 20 - 479 pin [ Asri, Zawawi, Shima]

2. Kumpulan 9 Lane 21 - 471 pin [ Fadli, Ashrafi, Iskandar ]

3. Kumpulan 4 Lane 16 - 468 pin [ Fau, Asyhroll, Jainas ]

4. Kumpulan 6 Lanee 18 - 404 pin [ Zeggie, Mahmud, Anis ]

5. Kumpulan 7 Lane 19 - 397 pin [ Yatin, Zul, Eycha ]

6. Kumpulan 5 Lane 17 - 390 pin [ Azram, Ridzone, Tuty ]

7. Kumpulan 10 Lane 22 - 309 pin [ Qadir, Amirul ]

Tahniah kepada semua pemenang!! Semua peserta akan menerima hadiah semasa Hari Keluarga SMATS siri 2 yang akan datang [ bulan November 2010].

No comments:

Post a Comment

Gambar Panorama Sekolah